Bli stammis och upplev fördelarna med Gastróma

Vare sig du driver ett mindre café eller en större restaurangkedja så finns det anledning att bli stammis hos oss. På Gastróma åtnjuter du både snabb & personlig service samt fantastiska priser på dina volyminköp.

Få guidning i inköpsprocessen – Vi hjälper dig växa och blomstra!

Oavsett om du precis har startat din verksamhet eller om du har varit i branschen ett tag, är det en stor fördel att samarbeta med en pålitlig leverantör som kan erbjuda expertis och stöd i inköpsprocessen. Hos oss kan du få guidning i inköp om du befinner dig i uppstartsfasen av din restaurangverksamhet, vi utformar också volymrabatter baserat på din inköpshistorik om du redan har en sådan att tillgå. Genom att arbeta tillsammans med oss kan du känna dig trygg i att du får tillgång till rätt produkter och priser som hjälper din verksamhet att växa och blomstra.

Din restaurangs framgång är vår prioritet – Vi sätter dig som krögare i fokus

För oss är det av högsta betydelse att du som krögare känner dig nöjd med våra produkter och tjänster. Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder och arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Om du söker efter något specifikt eller saknar något i vårt sortiment, som en specifik porslin- eller glasserie, är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skräddarsy ett prisförslag som passar just dina behov och önskemål. Vår målsättning är att erbjuda en personlig och professionell service som överträffar dina förväntningar och hjälper din verksamhet att växa och utvecklas.

Upplev skillnaden som stammis hos oss

Genom att bli en stamkund hos oss får du tillgång till en rad fördelar som hjälper dig att effektivisera din verksamhet och spara pengar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på dina volymvaror och skräddarsyr lösningar baserat på dina specifika behov och krav. Dessutom tillhandahåller vi lagerhållning av dina volymvaror för snabb och säker leverans vid behov. Som stamkund kan du räkna med en personlig och dedikerad kundservice, samt regelbundna uppdateringar om vårt sortiment och kampanjer. Vi värdesätter våra stamkunder högt och arbetar ständigt för att erbjuda en överlägsen och skräddarsydd service som hjälper dig att lyckas i din verksamhet. Bli stammis och upplev fördelarna.

  • Konkurrenskraftiga priser på dina volymvaror.
  • Vi skräddarsyr en lösning utifrån dina behov.
  • Lagerhållning av dina volymvaror för snabb och säker leverans.
Just nu för våra stammisar!

Få en exklusiv välkomstgåva vid ditt första köp över 1000kr

Vi vill välkomna alla våra nya stamkunder med en speciell gåva! Just nu bjuder vi på ett exklusivt vinset från Riedel Vinum-serien, innehållande två Cabernet Sauvignon/Merlot glas och en Microduk till ett rekommenderat återförsäljningsvärde av 1119.00kr. Detta erbjudande gäller under en begränsad tid och endast när du ansluter dig som stammis och lägger en order med ett ordervärde över 1000.00kr netto.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra erbjudanden eller tjänster. Vi tackar för ditt förtroende och ser fram emot att samarbeta med dig!

Se till att bli stamkund idag för att ta del av denna generösa gåva!

Registrera dig här

För att bli en stamkund hos oss, vänligen fyll i företagsinformationen nedan och skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller dina behov och krav. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss på info@gastroma.se eller ringa oss på 010 15 19 600. Vi tackar för ditt förtroende och ser fram emot att samarbeta med dig för att optimera din verksamhet och hjälpa dig att nå dina mål.

    Företagsinformation


    Kontaktperson