Gastróma: din pålitliga partner för leasing av restaurang- och köksutrustning

Leasa restaurang- och köksutrustning kostnadseffektivt med Gastróma och Svea Ekonomi. Vi har skräddarsydda leasingalternativ för din verksamhet, från köksmaskiner till serveringsutrustning. Läs mer för att ta din verksamhet till nästa nivå.

leasing av restaurangutrustning.

Vilka leasingalternativ erbjuder ni?

Gastróma och Svea Ekonomi samarbetar för att erbjuda flexibla leasinglösningar för restaurang- och köksutrustning till företag av alla storlekar. Vi förstår att varje företag har unika behov, därför erbjuder vi skräddarsydda leasingalternativ som passar just din verksamhet. Dessutom har vi ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från ledande tillverkare. Allt detta för att vi ska kunna erbjuda dig utrustning som passar din verksamhet perfekt.

Leasing av köksutrustning.

Vilka fördelar får jag genom leasing?

Leasing av restaurang- och köksutrustning från Gastróma och Svea Ekonomi ger dig många fördelar som gör det till ett smart val för din verksamhet. Genom att välja leasing kan du minska dina initiala investeringskostnader och sprida ut betalningarna över en längre tid. Detta ger dig mer utrymme i din budget för andra nödvändiga utgifter i din verksamhet. Våra leasingalternativ ger dig också en pålitlig och trygg partner som hjälper dig att hålla din ekonomi under kontroll. Vi erbjuder skräddarsydda leasingalternativ som är anpassade till din verksamhets specifika behov och budget. Vidare kan du lita på att våra leasingavtal är tydliga och transparenta utan dolda kostnader.

Leasing av möbler.

Hur tar jag del av flexibla leasinglösningar för min restaurang?

Om du är intresserad av att leasa restaurang- och köksutrustning från oss, kan du enkelt välja ”delbetala” i varukorgen vid utcheckningen. När du väljer att dela upp din betalning så ingår du en överenskommelse om leasing. Dessutom finns all information om leasingalternativen tillgänglig där, och du kan också kontakta oss direkt för mer information. Vidare hjälper vi gärna till och stödjer ditt företags tillväxt genom att erbjuda skräddarsydda leasingalternativ som passar just dina behov. Därför bör du inte tveka att kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina affärsmål och ta din verksamhet till nästa nivå!

Jag vill lära mig mer om leasing

Om du vill lära dig mer om leasing och vilka fördelar det kan ge ditt företag är du varmt välkommen att besöka Svea Ekonomis hemsida här. Här hittar du mer information om hur ett leasingavtal ser ut. Svea Ekonomi har en dedikerad kundtjänst med leasingrådgivare som är redo att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar du kan ha om leasing, du når dem lättast via email på leasing@svea.com.

Vi tror kort sagt på att skapa enkelhet och bekvämlighet för våra kunder. Därför har vi gjort vår leasingprocess så enkel och smidig som möjligt. Genom att välja ”delbetala” vid utcheckningen på vår hemsida kan du snabbt och enkelt göra en överenskommelse om leasing. Dessutom kan du vara säker på att oavsett vilken typ av utrustning du behöver för att driva din verksamhet effektivt, så kan vi hjälpa dig att hitta de bästa leasingalternativen för dina specifika behov.