Här har vi samlat våra kataloger

Välkommen till Gastrómas exklusiva katalogsortiment! På denna sida har vi samlat ett utvalt antal varor som endast kan köpas genom offertbegäran.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade tillverkare som WMF, Hendi, Duni, Segers och Realisera. Här kan du läsa mer om dessa tillverkare och utforska deras katalogvaror.

För att ta del av våra produkter, vänligen kontakta oss på e-post eller via telefon. Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd offert för dig.

Hendi – Utrustning för kockar

Hendi är en välkänd tillverkare av köksredskap, köksutrustning, bestick, serverings- och bufféartiklar till hotell- och restaurangbranschen. Med över 4000 artiklar i sortimentet har Hendi en bred produktportfölj och kan erbjuda allt från grundläggande köksutrustning till specialiserade produkter. Sedan starten 1934 har tillverkaren kontinuerligt utvecklat innovativa produkter och lösningar för att möta användarnas önskemål och krav på kvalitet, effektivitet och hygien.

Leveranstid 2-4 veckor.

Realisera – Möbler

Gastróma presenterar stolt Realiseras sortiment av möbler och inredning för offentlig miljö. Som en exklusiv möbelgrossist samarbetar Realisera endast med återförsäljare och samarbetspartners. Deras höga servicegrad och fokus på kundens behov garanterar att du får tillgång till bästa möbel- och inredningslösningarna till det bästa priset.

Utforska deras katalog för att hitta eleganta restaurangstolar, funktionella konferensbord och praktiska skolmöbler. Gastróma är stolta över att vara din väg till Realiseras produkter för att skapa imponerande och välkomnande offentliga miljöer. Kontakta oss idag för att ta del av deras fantastiska sortiment.

Duni & BioPak: Innovativa lösningar för hållbar servering

Hos oss kan du utforska ett omfattande sortiment av produkter från Duni & BioPak. Vi erbjuder högkvalitativa och miljövänliga alternativ för dina serveringsbehov. Från engångsartiklar till förpackningar och dekor, Duni & BioPak strävar efter att erbjuda produkter som kombinerar funktionalitet, stil och hållbarhet. Genom tillverkarens fokus på hållbarhet och ansvarstagande kan du skapa minnesvärda upplevelser samtidigt som du bidrar till en bättre miljö. Upptäck Duni & BioPak på vår hemsida och låt oss tillsammans ta dina serveringar till en ny nivå.

WMF – Det dukade bordet

WMF Professional erbjuder stilfulla allt-i-ett-lösningar som täcker alla aspekter av mat och dryck. Oavsett om du har ett sofistikerat, rustikt, medelhavsinspirerat, minimalistiskt eller avantgarde-koncept, har WMF Professional rätt utseende för att passa din vision.

Deras sortiment inkluderar bestickserier, glas, serveringsartiklar, bordsdekorationer och buffélösningar för hotell, restaurang och storkök.

Leveranstid 2-4 veckor.

Segers: Stil och funktionalitet för kockar, servering- och hotellpersonal

Upptäck vårt sortiment av kläder från Segers på vår hemsida. Segers erbjuder exklusiva och professionella kläder som kombinerar stil, komfort och hållbarhet. Segers fokuserar på att skapa kläder av högsta kvalitet för kockar, serverings- och hotellpersonal. Vår kollektion omfattar allt från eleganta kockrockar och förkläden till snygga uniformer och accessoarer. Oavsett om du driver en restaurang, ett hotell eller arbetar inom serveringsbranschen, kan du lita på Segers för att erbjuda kläder som uppfyller dina behov och höga krav. Utforska Segers sortiment på vår hemsida och klä ditt team i stil och funktion.

Vi skräddarsyr ett paket just för dig och dina behov

Genom att utforska dessa katalogvaror här på vår webbplats får du möjlighet att lära dig mer om varje tillverkares unika erbjudanden och utbud. Oavsett om du är intresserad av professionella köksredskap, eleganta porslinsserier eller praktiska restaurangmaskiner, så kommer du att hitta inspirerande alternativ i våra tillverkares kataloger.

För att få tillgång till dessa eftertraktade produkter ber vi dig vänligen att kontakta oss antingen via mejl eller telefon. Genom att ta del av dina önskemål och krav skapar vi en skräddarsydd offert som passar dina behov perfekt. Vårt dedikerade team av experter finns här för att hjälpa dig i varje steg av processen och säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen för ditt företag.

Låt oss bli din pålitliga partner när det gäller att förse dig med förstklassiga produkter från våra noggrant utvalda tillverkare. Kontakta oss idag och upptäck den spännande världen av gastronomiska möjligheter som väntar på dig. Våra katalogvaror kan beställas via mejl eller via telefon.