Om Gastróma

Gastróma är en helhetsleverantör för restaurangbranschen med högkvalitativa produkter och konsulttjänster. Med över 25 års erfarenhet hjälper de kunder att öppna nya restauranger och verksamheter. Gastróma erbjuder även en modern e-handelslösning med ett noga utvalt sortiment inom servis, köks- och barutrustning. Teamet bakom Gastróma består av erfarna krögare och restaurangkonsulter.

Förverkliga restaurangdrömmen med Gastrómas erfarna konsultteam

Som restaurangkonsulter har teamet på Gastróma bred erfarenhet av att hjälpa kunder att öppna nya restauranger och verksamheter. De kan hjälpa till med allt från att rekommendera lämplig utrustning och maskiner, till att utforma effektiva arbetsflöden och lönsamma menyer. Med över 25 års erfarenhet inom restaurangbranschen har teamet en unik förmåga att förstå kundens behov och önskemål, och att hjälpa till att realisera kunders visioner. Genom att erbjuda både högkvalitativa produkter och konsulttjänster, är Gastróma det självklara valet för krögare och restaurangägare som vill lyckas i en konkurrensutsatt bransch.

Över 25 års erfarenhet

Passionen för gastronomi fanns i blodet redan när de föddes, genom sitt brinnande intresse för mat och vin har de tre bröderna Ramezankhani gjort det mesta inom restaurangbranschen. Med ett öga för detaljer och smaklökar för delikatesser har bröderna gått i bräschen av den lokala restaurangscenen i Borås. Passionen är deras drivkraft, en styrka som gjort att de uppfyllt sin starka önskan om att skapa mötesplatser för god mat och umgänge. Idag driver de restaurangerna Café Viskan och Balthazar.

En passion som blev en vision

Genom att kombinera sin passion med ett starkt driv och branschkunskap växte visionen att förenkla inköpsprocessen för restaurangbranschen fram. Passionen som blivit en vision har fått namnet Gastróma, och snart är drömmen om en etablerad helhetsleverantör verklighet. Gastróma är en modern “allt-i-ett” e-handelslösning med produkter av högsta kvalitet, utvecklad för dig som också drivs av en passion för gastronomi.

En “allt-i-ett”-lösning för café, restaurang och bar

Hos Gastróma vet man hur otroligt viktigt det är med kvalitet i alla led. För teamet på Gastróma spelar varje enskild produkt stor roll, detaljerna ska underlätta för både medarbetare och gäster, och ge atmosfären den rätta känslan. “Kvalitet går före kvantitet” vilket kommer genomsyra Gastrómas sortiment, endast det bästa från välkända varumärken väljs ut och presenteras för dig som kund, så att du enkelt kan ta ett beslut utifrån dina behov. Mantrat för Gastrómas e-handelslösning är “för krögar-proffs av krögar-proffs”. Som kund hos Gastróma hittar du ett noga utvalt sortiment inom servis, köks- och barutrustning, maskiner och mycket mer.

En modern e-handel med förenklad inköpsprocess

Teamet bakom Gastróma vet exakt vad som krävs av de produkter och den utrustning som används i arbetet, både inne i köket, i baren och i serveringen. De vet också hur lite tid som finns att lägga på att hitta rätt produkter och genomföra inköp. Gastrómas moderna e-handel är framtagen utifrån användaren, det ska vara enkelt att hitta rätt och enkelt att ta beslut. Användarvänligheten ligger i fokus, här möts du av färre men mer kvalitativa produkter, tydliga kategorier, färdiga paket och relevanta produktförslag.

Gastroma.se lanserade under Q4 2022.

Teamet bakom Gastróma

Bakom Gastróma står Benjamin Hedlund och Robin Andersson tillsammans med bröderna Ramezankhani. Benjamin har samarbetat med bröderna sedan 2011, han medför ackrediterad, värdefull kunskap och kontakter från den internationella hotellmarknaden. Robin med sin 20-åriga yrkeserfarenhet som kökschef vid en rad olika restauranger har stor insikt i den utrustning och de maskiner som används i restaurangkök.

Möt vårt team

Benjamin Hedlund

Medgrundare / VD

Robin Andersson

Medgrundare / Utesälj B2B

Milad Ramezankhani

Medgrundare / Restaurangkonsult

Lotta Aronsson

Ekonomiansvarig

Philip Zachrisson

Utesälj B2B

Ivahna Gunawan

Affärsutvecklare

Kontakta oss

Om du har frågor eller om det är något du saknar i vår webbshop så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@gastroma.se.

Vanligtvis svar inom 24 timmar.

Med vänliga hälsningar, Teamet på Gastróma.

Gastrómas logotyp