RMS Service Partners

Vi på Gastróma är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen när det gäller underhåll och reparation av utrustning. För att säkerställa att vår utrustning alltid är i toppskick och fungerar felfritt har vi etablerat ett serviceavtal med RMS, ett företag som är specialiserat på att serva och underhålla utrustning inom vår bransch.

Genom detta serviceavtal kan vi garantera att vår utrustning håller högsta kvalitet och fungerar optimalt under lång tid. RMS har ett team av kvalificerade tekniker som är experter på att hantera olika typer av utrustning, inklusive köksmaskiner, kylsystem, ugnar och mycket mer. De har omfattande erfarenhet och teknisk kompetens för att snabbt diagnostisera problem, genomföra reparationer och utföra rutinunderhåll.

Fördelarna med vårt serviceavtal med RMS är många. För det första innebär det att vi kan minimera driftstopp och produktionsförluster genom att ha tillgång till snabb och pålitlig service när det behövs. Deras tekniker är utrustade med de senaste verktygen och reservdelarna för att kunna åtgärda problem omedelbart och säkerställa minimal nedetid för vår utrustning.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den extra tryggheten som kommer med vårt serviceavtal med RMS. Genom att samarbeta med ett pålitligt och professionellt företag kan vi fortsätta leverera högkvalitativ service och en problemfri upplevelse för våra kunder.

Om du har några frågor eller behöver mer information om vårt serviceavtal med RMS, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig den bästa möjliga servicen och att se till att din utrustning alltid är i toppskick. Om du vill lära dig mer om RMS så är du välkommen att besöka deras hemsida här.